Return to World Chelonian Trust Main Page for more Turtle and Tortoise Information

non CITES protected chelonians in the markets 

市場上的非CITES保育類龜種


Annamemys annamensis - Vietnam leaf turtle 安南葉龜

40 人民幣(5 美金) 一公斤

越南


這三張照片是在廣州野生動物市場所看到的唯一安南葉龜個體。由牠背甲的破損看來,牠的健康狀況顯然不佳。這個種類在市場上有日漸稀少的傾向。

這張是廣州清平市場一隻龜殼變形的安南葉龜和幾隻北美地圖龜混在一起的照片。

 


  下一頁    

 

  回到首頁  

 

   回到保育/自然歷史  


 

 

www.chelonia.org

World Chelonian Trust

www.chelonia.org

PO Box 1445

Vacaville, CA

95696

 

   Fauna Top Sites Click Here to Visit!    Exotic Pet Sites  Click Here to Visit!   Click Here to Visit!